Hjemmelavede flødeboller

Dagens outfit: White lace again

 photo outfit_220414.jpgCoatigan fra Day Birger et Mikkelsen, tee fra A.O.c.m.s., nederdel fra H&M, støvler fra Pieces, taske fra Yvonne Koné, pelshale fra Kopenhagen Fur

Ih, sikke et skønt vejr i dag – lidt surt at sidde tilbage på sin arbejdspind 😉 Jeg nåede dog at nyde det gode vejr en smule, da jeg efter arbejde tog på jagt efter en ny cykel. Min elskede frk. Himmelblå kan snart ikke reddes mere, så nu skal jeg have en ny cykel, da det jo er ret uundværligt for sådan en cykelmyg som mig. Er der nogen af jer, der kan anbefale mærker/forhandlere i København? Det er jo en jungle! Krav: Den skal være let (som i ikke-tung), gerne bedstemor-model og til en pris på omkring 5.000 kr. Og selvfølgelig i en pæn farve som pink, blå eller mintgrøn 😉

6 kommentarer

 • Nanna

  Bare ikke cykelhanditten! Jeg købte min lilla raleigh hos søernes cykelhandler (tror jeg nok det hedder). De er søde og gode til at vejlede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Holder mig fra cykelbanditten 😉 Og tak for tip!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Fri BikeShop på Nørrebro er klart at anbefale! Jeg købte min online og hentede den et par dage efter i butikken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det lyder smart! Vil tjekke dem ud 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søernes cykelhandler er super søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede flødeboller