Summer party dresses

Winning combo

 photo lrp-summer.jpgOm sommeren kan det virke lidt voldsomt at påføre serum, dernæst ansigtscreme og solcreme for derefter at komme makeup ovenpå. Derfor plejer jeg at droppe ansigtscreme og nøjes med at bruge en ultrafugtgivende serum og så solcreme ovenpå. Sidste år var kombinationen en Chanel-serum og en solcreme fra Kiehl’s, men i år er de skiftet ud med disse to vidundere fra La Roche-Posay, der er lidt mere budgetvenlige – men bestemt ikke mindre effektive og lækre 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer party dresses