Til den pyntesyge taskepige (aka mig!)

(gårs)Dagens outfit: Leopard Lady

 photo outfit_020914_1.jpg photo outfit_020914_2.jpgJakke fra Notice, kjole fra Ganni, taske fra Boyy og støvletter fra By Malene Birger

Kan man have for meget leopardprint på? Ikke hvis man spørger mig 😉 Endelig kunne jeg lufte mine støvletter, som jeg købte for et stykke tid siden på lagersalg. De bliver rare til efteråret! På læberne har jeg et vidunder fra Bourjois, som jeg købte i Spanien – men ASOS har den også på lager. Jeg har blogget om produktet før HER, men jeg synes nu, at “læbestiften” fortjener et indlæg for sig også 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til den pyntesyge taskepige (aka mig!)