Smukt, bølget babytæppe

It’s a wrap

 photo gaver.jpgI dag har jeg brugt hele aftenen på at pakke alle de julegaver, jeg skal give, ind. Jeg har lidt et indtryk af, at nogle hader at pakke gaver ind, mens andre elsker det – og jeg hører helt sikkert til i sidste kategori 🙂 Jeg elsker at købe gavepapir, gavebånd, klistermærker, tape og til og fra-kort (jeg elsker også at købe servietter, men det er en historie for sig…) og så ellers gå i gang med at sammensætte alle tingene på bedste vis.

Hvad med jer: Undgår I at pakke gaver ind, eller er I – som mig – fans af alt, der hører til gaveindpakning?

2 kommentarer

 • Jeg er kæmpe fan, af alt hvad der har med gaveindpakning at gøre! Derfor har jeg også selv pakket ALLE gaver fra min kæreste og mig ind i år – efter nøje udvalgt tema 😉
  Kunne fylde et helt rum med papir, bånd og dippedutter til indpakning, hvis jeg fik lov! ..og servietter for den sags skyld, jeg er også fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Elsker også alt så noget tingeltangel – desværre hader hr. kæreste det…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukt, bølget babytæppe