(gårs)Dagens outfit: Sparkly & grey

Søndagssang: Oh Wonder – Shark

oh wonderKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Så blev det allerede den fjerde advent, og nu er der bare lige to arbejdsdage, der skal overstås, før den står på juleferie helt indtil den 30. december, hvor jeg lige skal et smut på arbejde inden nytår.

I år skal jeg for første gang nogensinde ikke holde jul med min familie i Svendborg, men jeg bliver derimod på Amager og holder jul med hr. kæreste og hans familie. Jeg har ellers altid sagt til mig selv, at jeg først ville holde jul med min kæreste, når vi havde børn sammen – og jeg er allerede blevet spurgt, om jeg er gravid, og det er jeg IKKE 😉 – men efter at have været sammen i næsten seks år, så føler jeg også lidt, at det er på tide, at vi fejrer jul sammen.

Selv om jeg kommer til at savne min familie og vores traditioner, så glæder jeg mig nu også til at se, hvordan de gør det hos hr. kærestes familie. Jeg ved blandt andet, at de får kalkun, hvor jeg er vant til både and og flæskesteg, men nu fik jeg mig lige en smagsprøve på kalkun til Thanksgiving, og nu glæder jeg mig faktisk til at få kalkun med stuffing!

Heldigvis skal jeg ikke undvære min familie helt, for mine forældre kommer op og besøger os den 23. december, hvor vi får and, så jeg ikke skal undvære helt, og så regner jeg også med at tage hjem til Svendborg i nogle af juledagene.

Hvem skal I fejre jul med i år? Er der andre derude, der står i samme situation som mig og for første gang skal holde jul med svigerfamilien?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Sparkly & grey