Brevvægte

(gårs)Dagens outfit: Melerede Maria

 photo outfit_160415_1.jpg photo outfit_160415_2.jpgCardigan fra Gina Tricot, top fra Vero Moda, nederdel fra T by Alexander Wang (fås i sort med 50 procent rabat HER), taske fra Becksöndergaard (fås i sort HER), sko fra H&M. Læbestift er “Cosmic Rasberry” fra Bobbi Brown

Jeg elsker melerede materialer, så hvorfor ikke mikse meleret? 😉 Således hoppede jeg i hele tre forskellige slags i et – for mig – ret så afdæmpet outfit, som heldigvis blev peppet lidt op af det miksede element. Melerede materialer passer forresten fortrinligt i mønstermiks, som I kan læse mere om HER. Nu får jeg helt lyst til at shoppe mere meleret…

 photo meleret-collage.jpg1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brevvægte