Kaftan

Pink, palmer og print

 photo pink-palmer.jpgTaske fra 3.1 Phillip Lim (fås i hindbærrød HER), notesbog fra Søstrene Grene, solbriller fra H&M, brilleetui fra H&M, Rouge Edition Velvet i “Olé Flamingo!” fra Bourjois, taskepynt fra H&M og & Other Stories

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har en forkærlighed for farver og prints – især pink og palmer – og det er ikke kun på tøjfronten, men helt ned til de mindste accessories. Det er altså bare lidt mere hyggeligt at skrive sine idéer og tanker ned i en notesbog med eksotisk yndlingsprint, og det er da lidt mere fikst at hive et blomstret brilleetui op ad tasken end de kedelige standardmodeller 😉 Oprindeligt drømte jeg om dette brilleetui, men blev sgu lidt nærig, og heldigvis har H&M dette udmærkede eksemplar 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaftan