(fre)Dagens outfit: Add a little Chanel

3 pretty dresses

 photo 3-pretty-dresses.jpgRiver Island // Mango // Dorothy Perkins

Kjoler. Kan må få for mange – især hvis de er i pink? Det er snart lønningsdag, og jeg tænker, at (mindst) en af disse kjoler skal hjem til mig. På grund af min elskede MSGM-nederdel, har jeg en eller anden ting for blonder i striber, så selvfølgelig er jeg straks blevet draget mod denne fine sag – er virkelig vild den lille skjortekrave! Kjolen i midten har jeg set på hende her på Instagram (Udforsk-fanen på Insta ruinerer mig seriøst!), og den lille peplum og farven er jeg seriøst forelsket i! Den fine sag fra Dorothy Perkins minder mig lidt om en sag fra Miu Miu, som jeg har savlet over. Denne er dog faktisk til at betale 😉 Hvilken kjole er I mest til?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • Katrine

  Fra hvad jeg kan se gennem mine hævede øjne, er kjolen i midten mest af alt en uformelig kartoffelsæk, mens de to andre er FABOLOUS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hvis du klikker på Insta-linket, kan du se den på – synes, den er meget fin 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine

   Jeg har skam set den på Insta 😉 Stadig kartoffel-associationer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Pæn 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(fre)Dagens outfit: Add a little Chanel