Perfect stripes

(gårs)Dagens outfit: Same combo

 photo outfit_170815_1.jpg photo outfit_170815_2.jpgCardigan fra Selected Femme (lignende HER), trøje fra Nørgaard på Strøget, nederdel fra T by Alexander Wang (fås i sort HER), sko fra H&M, taske fra 3.1 Phillip Lim, solbriller fra H&M

Kombinationen af pink og army er virkelig et hit hos mig for tiden! Jeg hoppede i kombien HER, og så igen i går, hvor min tie-dye cardigan fra Selected Femme agerede det armygrønne indslag. Jeg skal helt sikkert shoppe mere armygrønt – I kan finde inspiration HER.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect stripes