Happy New Year!

10 random facts about me – pt. IV

 photo random-facts.jpg1. Jeg foretrækker, at pasta er en smule overkogt frem for al dente – til hr. kærestes store irritation.

2. Min yndlingsblomst er pæon.

3. Jeg har virkelig svært ved at kende forskel på højre og venstre. Det er et mirakel, at jeg fik kørekort i første hug.

4. Hvis jeg af en eller anden årsag kun måtte spise kød fra ét dyr, så skulle det være grisen. Hvem kan dog vinke farvel til bacon, flæskesteg og frikadeller?

5. Jeg er højrehåndet, men bruger venstre hånd som muse-hånd, når jeg sidder ved min arbejdscomputer.

6. Mit navn – Maria – udtales på jysk/fynsk dvs. uden det der irriterende stød, som sjællændere kommer på. Har efterhånden opgivet at rette på folk efter at have boet mange år i København…

7. Mit første køb fra Chanel (der ikke var makeup), var en broche, som jeg købte, da jeg var i Barcelona.

8. Hvis jeg er ude at spise, og der er en dessert med passionsfrugt og/eller mango i, så bestiller jeg den med garanti. Elsker passionsfrugt og mango!

9. Jeg har tre yngre søstre. En bliver snart læge, en bliver snart fødevare-ingeniør, og den sidste er uddannet kemi-ingeniør. Med min bachelor i journalistik er jeg faktisk den lavest uddannede…

10. Mit yndlingsfag i gymnasiet var biologi, og jeg tog endda faget på højniveau.

2 kommentarer

 • Åh ja, nr. 6! Jeg har overvejet Maria som mellemnavn hvis jeg skulle få en datter engang, men jeg magter bare ikke den der Sjællandske udtale af et ellers super pænt navn. Hvad sker der for det? For slet ikke at tale om udtalen af barsel, BH med mere….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, i starten forsøgte jeg også at rette folk, men mit indtryk er, at de synes, jeg er lidt krukket 😉 Men den sjællandske udtale af Maria ER altså forfærdelig!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy New Year!