The perfect combination

Dagens outfit: Nu i Noa Noa

 photo outfit_290316_1.jpg photo outfit_290316_2.jpg photo outfit_290316_3.jpgJakke fra Noa Noa, kjole fra Baum und Pferdgarten, taske fra Benetton, sko fra ASOS

Jeg har aldrig rigtig været til Noa Noa – måske fordi jeg ikke helt var i målgruppen. Men der er sket noget med mærket (ellers er det måske mig, der er blevet ældre?), for denne flotte jakke i et butiksvindue fik mig lokket ind, og der opdagede jeg, at der denne sæson er SÅ mange fine ting. Lækre print, fine kvaliteter og design med gode detaljer.

Denne jakke røg med hjem, og jeg skrev til min svigermor, der altid har shoppet hos Noa Noa, at nu var jeg overraskende nok også til det. Hun fortalte, at mærket for nylig havde fået ny designer, der tidligere har været hos Day Birger et Mikkelsen, og det forklarer nok meget godt, hvorfor jeg pludselig har fået øjnene op for Noa Noa 😉

6 kommentarer

 • Ihh hvor er jeg vild med det outfit! Skal da helt sikkert lige forbi Noa Noa, det har heller ikke været så meget mig før i tiden 😛

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Så skal du da helt sikkert forbi 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Heide

  Hej Maria,
  Vi er glade for at du er faldet for vores jakke fra Archive kollektionen. Må vi spørge i hvilke butik du har købt jakken?
  Venlig hilsen
  Karina Heide
  PR & Retail Coordinator
  Noa Noa

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Karina
   Jeg har købt den i Noa Noa-butikken på Fisketorvet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med Archive kollektionen. Har du set kimono jakken i sart lyserød? Den er lige dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg vil have ALT i Archive-kollektionen!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect combination