Dagens outfit: Ombre & yellow

(gårs)Dagens outfit: Guld og gul

 photo outfit_020316_1.jpg photo outfit_020316_2.jpgCardigan fra Day Birger et Mikkelsen, top fra Notice, nederdel fra H&M, sko fra Valentino, taske fra Marieta Cox

Selv om en af mine mange lyserøde tasker nok havde været et bedre match til dette outfit, så er det stadig min nye Marieta Cox-taske, der kommer i rotation. Det siger nok meget om, hvor glad jeg pt. er for den taske 😉

I dag har jeg fri, og min to do-liste er alenlang. Jeg skal hente mine forældre i lufthavnen, fikse frokost til dem, på posthuset, ordne mine negle, have fikset bryn, gjort mine ben Hongkong-klar, og så vil jeg virkelig gerne nå at filme fem favoritter også – så nu vil jeg smutte 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Ombre & yellow