Rejsetip: Back 2 MAC

Let’s go again!

For et par dage fik jeg en mail, om at mit ESTA er udløbet (jeg ville dog alligevel skulle have nyt, da jeg i mellemtiden har fået nyt pas), og mit meget nostalgiske jeg fik derfor lyst til at gense videoerne fra sidste år, hvor hr. kæreste og jeg var på det mest episke roadtrip på den amerikanske østkyst. Åh, jeg kunne hoppe på det næste fly til USA og gøre det hele igen! Desværre ligger vores næste amerikanske roadtrip ikke umiddelbart lige i den nærmeste fremtid, men stærkt inspireret af Acie pønser jeg på at tage på et lille toscansk roadtrip her til september – lidt kan jo også gøre det 😉

P.S. I kan få mine roadtrip-tips HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsetip: Back 2 MAC