Oh yeah!

Dagens outfit: The Dress

 photo outfit_220616_1.jpg photo outfit_220616_2.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Kjole fra Ganni (fås i navy HER), sko fra H&M, solbriller fra Ray-Ban, taske fra Becksöndergaard

Så blev det endelig lunt nok til, at jeg kunne lufte denne fine kjole fra Ganni, som jeg har savlet mægtig meget over. Til sommeren hører der altså bare en hvid, florlet kjole til, om man bliver student eller ej 😉 Jeg kunne nok også godt have haft den på i morgen, hvor det er Skt. Hans-aften, men da den nok ikke tåler, at jeg sidder på græs etc., så tror jeg, det bliver en mere “praktisk” kjole i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh yeah!