Lace and/or leopard

Yoga

yoga-tingIndeholder reklame i form af affilitalinks: Tights fra Moshi Moshi Mind // Top fra H&M // Yogamåtte fra Casall

Som jeg tidligere har nævnt, har jeg gået til gravidyoga, og jeg har været virkelig glad for det! Sidst, jeg gik til yoga, var, da jeg gik i gymnasiet, men siden har jeg ikke dyrket det, da undskyldningerne har været mange og tiden ligeså mangelfuld 😉

Men da jeg så blev gravid opfordrede min jordemoder mig til at genoptage yoga, og det har været skønt at få strukket sin krop igennem, samtidig med at man virkelig får styr på sit bevidste åndedræt, som jo er så vigtigt, når veerne engang kommer, og man skal føde. Desuden har jeg virkelig kunne mærke, at mit energiniveau får et boost, og det er tiltrængt, da man godt kan blive ret så træt under en graviditet. Nu, når mit yogaforløb er stoppet, er jeg fortsat hjemme på stuegulvet, og jeg prøver at klemme 2-3 gange af en halv time om ugen ind.

Det gode ved yoga er også, at man ikke behøver det vilde udstyr. Jeg kan virkelig anbefale Moshi Moshi Minds “The One Pants” – navnet lyder måske lidt dumt, men der er sgu noget om snakken 😉 De er så rare og flatterende at have på, og der er plads til maven – og ja, jeg er blevet tilbøjelig til at gå rundt i dem, selvom jeg ikke dyrker yoga. So much for #leggingsarenotpants 😉

Når det kommer til toppe, kan jeg virkelig anbefale denne fra H&M. Den har den rette længde og er elastisk nok til en voksende mave, og så er der indbygget sports-bh i. Og så er der yogamåtten, som selvfølgelig ikke behøver at være leopardprikket – but you know me 😉

Der findes et hav af gravidyoga-videoer på YouTube, og jeg er i gang med at teste lidt af hvert. Indtil videre er jeg vendt tilbage til denne video.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lace and/or leopard