Another week

Colorful Christmas

outfit-craving-nov16Indeholder reklame i form af affiliatelinks: Strik fra Topshop // Nederdel fra H&M // Taske fra ASOS // Sko fra Notabene // Armbånd og vedhæng fra Jane Kønig // Solbriller fra Stella McCartney

Det overrasker nok ikke, at leo- og lyserødelskende mig er faldet for denne fine strik fra Topshop. Perfekt til at peppe et par jeans op, men den kan også sagtens dresses op til fest, som jeg har valgt at gøre her. Ikke at min december står på den store festivitas, men man kan jo altid drømme 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another week