Søndagssang: Kings Of Leon - Waste A Moment

Hej fra barselsboblen

pregnant-editorials
Stilheden herinde skyldes skam ikke, at jeg har født – for min skyld må lillemanden gerne blive derinde en lille måneds tid endnu 😉 Næ, min første hverdag på barsel var måske bare lidt mere ambitiøst planlagt, så dagen sluttede med en meget træt Maria!

Først skulle jeg en tur på Hvidovre, da jeg får mit stofskifte tjekket der (jeg har tidligere haft forhøjet stofskifte). Derefter ville jeg købe ind, da vores køleskab var gabende tomt efter en weekend i det nordjyske. Alene det at købe ind er jo blevet et projekt i sig selv! Kan ikke slæbe meget mere end en liter mælk, en pose gulerødder og rødbeder, før jeg bliver aldeles forpustet og træt. Så jeg overvejer, om ikke coop.dk eller nemlig.com snart bliver en af mine bedste venner 😉

Så blev der hængt vasketøj op (vores vaskemaskine snurrer konstant, men det kan jeg vel ligeså godt blive vant til!), og så tænkte jeg da lige, at jeg kunne snige mig til en lille lur. Hvis det ikke var fordi, der bliver lavet kloakarbejde i gården, så der bliver boret og gravet løs.

Den herlige dag blev afsluttet med generalforsamling i ejerforeningen, som altid trækker ud, så hr. kæreste og jeg endte med at sætte os og spise aftensmad klokken 21. Heldigvis havde jeg lavet det i forvejen, så det bare skulle varmes – hurra for barsel 😉

I dag er planerne knap så mange. Første vask er sat over (vi har fået lov til at låne svoger og svigerindes Leander-vugge, da de ikke selv bruger den), og så skal jeg mødes til brunch med min yngste lillesøster. Hun har weekendarbejde hver anden weekend og dermed fri i hverdagene, så det er skønt lige at have nogen at mødes med. Vi skal på Wulf & Konstali (den originale her på Amager), og jeg har drømt hede drømme om deres chokoladevaffel med hindbærskum.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Kings Of Leon - Waste A Moment