Fra en fosterstilling til en anden...

Så gik der tid med det…

dyrskueLille mig foran en STOR traktor

Jeg håber, I har nydt weekenden! For vores vedkommende var den dejligt lang, da hr.kæreste havde taget fri fredag. Der endte vi med at tage på Roskilde Dyrskue, hvor vejret var helt perfekt til en udflugt i det grønne. Det var lidt spontant, vi tog afsted, så vi havde hverken klapvogn eller barnevogn med, men det gik SÅ godt med at have lillemanden i viklen – og da der var allermest tykt og sort af mennesker, var vi faktisk ret glade for ikke at skulle møve os gennem mængden med barne- eller klapvogn.

Dagen efter var knap så god, der vågnede jeg nemlig med et stenhårdt, ømt bryst – enhver ammemors værste mareridt: Tilstoppede mælkegange. Lillemanden bliver 6 måneder her på fredag, og vi har haft et fuldstændig ukompliceret ammeforløb – og så skal jeg selvfølgelig rammes, når vi er på en ø, hvor færgen ikke sejler om natten.

Jeg ville allerhelst bare hjem til min brystpumpe og nem adgang til lægevagten, men da vi havde lejet vores lejlighed ud, var det ikke en mulighed. Løsningen var, at vi drønede i Babysam (vi kunne ikke nå den i Holbæk, så vi tog helt til Hillerød) for at emergency shoppe brystpumpe, og så blev der ammet, pumpet, masseret og brusebadet (så meget som vores varmtvandsbeholder nu tillod det!).

I går fik jeg endelig “hul igennem” så at sige, og nu er madpakken ved at være tilbage til normal. Jer ammemødre, der gang på gang døjer med tilstoppede mælkegange og brystbetændelse, I er sgu for seje!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra en fosterstilling til en anden...