Worth it!

Dagens outfit: Nu med guest star

outfit_090418_1 outfit_090418_2 outfit_090418_3Jakke fra Noa Noa, kjole fra Baum und Pferdgarten, sko fra Aldo, ringslynge fra Levate

Det er aaaalt for sjældent, at der kommer outfits herinde på bloggen, og det skyldes nok, at der ikke sker meget på den stilmæssige front. Jeg er nok røget i den fælde, at jeg shopper mere til sønnike end mig selv, så I ville nok blive liiidt trætte af at se mig i det samme i længden 😉

Faktisk har jeg haft dette outfit på før (HER), nu er håndtasken bare skiftet ud med en baby i ringslynge 😉 Denne smukke ringslynge fra danske Levate tester vi for tiden, og både lillemanden og jeg er fans. Jeg tænker, at det nok ikke bliver det sidste outfit-billede med både baby og vikle 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Worth it!