Guide til bæreredskaber

Hej – og farvel igen…

Maria anno 2009 på påsketur til Malmø med søstrene

Jeg vil gerne være en god mor, en god journalist og kollega, en god hustru, en god datter, en god veninde, en god søster – og så vil jeg også gerne være god ved mig selv. Det betyder dog, at bloggen lider pt., men jeg satser stærkt på, at der kommer 26 timer i døgnet – og så burde det hele gå op i en højere enhed 😉

Denne weekend kommer til at stå i den gode søsters tegn, da jeg drager med mine tre søstre på weekendtur til Stockholm. Det har jeg glædet mig helt vildt til! Vi er alle voksne, travle kvinder – og smid så lige oveni, at vi alle har skiftende weekendarbejde, så var det ikke nemt at finde et ledigt hul i kalenderen. Vi skal hygge, shoppe, spise – og for engangs skyld kan jeg måske få lov til at tage mig en lille lur på flyturen?!

Lillemanden kommer til at hygge sig hjemme med sin far. Det er trejde gang (men hvem tæller!), at jeg kommer til at overnatte væk fra ham (altså barnet, ikke faderen…), men jeg skulle da også være et skarn, hvis jeg ikke så frem til et par nætter uden at blive cirkelsparket i hovedet af en sovende tumling 😉

Jeg har været i Stockholm et par gange, men faktisk kun i arbejds øjemed, så hvis I har nogle tips, så fyr gerne løs – gerne på Instagram, hvor jeg er lidt mere aktiv end her.

Vi ses – snart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til bæreredskaber