Tredje trimesters TMI-update

Se min kjole

Kjole fra Esprit // Sko fra Castaner // Solbriller fra Arket // Cardigan fra Only // Taske fra & Other Stories

Jeg elsker jeans, nederdele og bukser, men det skal ingen hemmelighed være, at kjoler har en helt særlig plads i mit hjerte. Især under denne graviditet har jeg nærmest ikke gået i andet end kjoler – festkjoler, lange kjoler, skjortekjoler.

Det er ikke altid nemt at finde kjoler til gravide, men denne fine kjoler til graviditet og amning, fra Esprit er så fin.

Jeg kunne i hvert fald snildt se mig ræse igennem tredje trimester i denne fine, bløde grå sag, der er så klædelig med sine draperinger – og så er det sgu da kun bonus, at den kan rumme fyldige ammebryster og blød bolledejsmave, når baby en gang er udvortes 😉

Nu har jeg som nævnt taget hul på tredje trimester, og set i bakspejlet ville jeg ønske, at jeg havde været mere flittig til at tage outfit-billeder under denne graviditet. Jeg har faktisk tit bladret i mit arkiv, når jeg i et anfald af desperation over ikke at have noget tøj at tage på, alligevel har fundet redning i form af gamle outfitbilleder fra min første graviditet.

Mestendels af de graviditetsoutfits er så godt nok med sommertøj, så jeg har alligevel skulle tænke i “nye” baner, og man kan vel sige, at min uniform denne graviditet har været kjoler og så en eller anden form for cardigan eller fin jakke over. Jeg er åbenbart ikke sådan en, der har det vildt varmt som gravid – jeg er stadig en frossenpind…

Så ja, måske jeg skulle prøve at tage lidt flere outfitbilleder her på falderebet – selvom det er mig, der for det meste afleverer lillemanden i vuggestue, og det virker helt urealistisk at nå foto shoot under “morgenrutinen”. Men det kunne da være skønt en dag at kunne bladre gennem arkiverne og se tilbage på min vinter-graviditet – ikke at jeg skal have barn nr. tre (det kræver vist et separat indlæg med de overvejelser!), men altså det ER bare rart at kunne grave gamle outfits frem, så man kan blive inspireret på ny, synes I ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tredje trimesters TMI-update