Det sure med det søde

Se min(e) kjole(r)

drapeydressesDer er vist ingen tvivl om, at den foretrukne kjolemodel hos mig er den draperede: De skjuler bare alt det, der skal skjules og fremhæver det, der skal fremhæves 😉 Jeg har efterhånden fået samlet mig en go’ del kjoler, og her kan I sem dem in action. Mine favoritter er klart fra Carven og Stine Goya, der bare sidder helt emininent, men highstreetforretninger som COS og Mango kan også sagtens levere på den draperede front.

Nu når vi er ved emnet, så har jeg faktisk købt mig endnu en draperet favorit fra Carven (på udsalg, selvfølgelig ;)) – må vise den frem snart 🙂

Hvilket snit foretrækker du dine kjoler i?

6 kommentarer

 • For mig er det enten midi-bodycon kjoler eller skaterkjoler. Jeg er ret lav, med brede hofter, lille talje og store bryster. Jeg har mange former, og har derfor brug for noget som fremhæver de rigtige ting, nemlig timeglasformen. Jeg har ret korte og buttede ben, derfor virker de kjoler bedst på mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Kjoler er også fantastiske til at fremhæve ens figur 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med den grønne kjole i midten – den er virkelig fan og farven er virkelig lækker 🙂

  Da jeg har timeglasfigur, så er der en bestemt form af kjoler der bare sidder helt perfekt på mig, og det er selvfølgelig dem der fremhæver min smalle talje. Sådanne kjoler har jeg så i stakkevis, og elsker hver og en af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitta

  Hejsa Maria!
  Tak for en fin blog 🙂
  Hvordan er den pink Goya i stoffet og str?
  Jeg har overvejet den længe, men ved skisme ikke om den skal være medium eller large. Er det stræk agtigt eller hvordan vil du sige den ter sig?
  God søndag herfra.
  Kh Birgitta

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den kan strække sig en del, så jeg ville tage den i den mindste størrelse 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sure med det søde