Søndagssang: Placebo - Special Needs

Architectural white

Det hele startede vel for en lille måneds tid siden med Nathalie Portman’s skønne, hvide Givenchy-kjole til Cannes-filmfestival – jeg er begyndt at se hvide kjoler med arkitektonisk form og struktur alle vegne!

Den 16. juni bar Charlize Theron en hvid Christian Dior-kjole til Paris-premieren på filmen “Hancock”. Hun havde leopardprikkede stiletter på med grønne sten, der matchede hendes fantastiske lille, grønne clutch.

Heidi Klum bar også en cluth, dog en mere afdæmpet en af slagsen, til sin hvide RM by Roland Mouret-kjole. Hendes frisure og røde læbestift får hende til at ligne én, der lige er trådt ud af de glamorøse 40’ere. Dog gør de sorte, chunky sko looket nutidigt. Jeg kan virkelig godt lide Heidi’s look – she’s definitely in!

Både Nathalie Portman og Chloë Sevigny havde også valgt sorte sko til deres hvide kjoler. Nathalie’s kjole er så dramatisk, at hun har valgt en enkel, tilbageskrabet frisure. Chloë’s kjole fra Sonia Rykiel er mere enkel, så hun har tilføjet lidt drama i form af langt, løst hår og en fin broche.

Hvem bærer hvidt bedst?

(billeder fra the Fashion Spot)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Placebo - Special Needs