Må' ha' skjorte med nittekrave

En ny hurtigtørrende overlak?

15
Jeg har i lang tid været trofast bruger af Seche Vite’s Dry Fast Top Coat. Det er en overlak, der tørrer neglelak på fem minutter og er uundværlig for mig, der er lidt utålmodig med neglelaks tørretid.

Det eneste problem ved overlakken er, at den bliver meget tyktflydende med tiden, hvilket gør den sværere at påføre. Dertil kan man købe Seche Vite Restore, som puster nyt liv i gamle neglelakker (genialt produkt også btw!).

Men nu er jeg faldet over en overlak, der får neglelak til at tørre ligeså hurtigt, men som ikke bliver tyk og klæg med tiden. Jeg har set produktet hos All Lacquered Up, min yndlings neglelakblogger, og det hedder Olan Quick & Slick Top Coat.

Den tror jeg, at jeg skal prøve, når jeg har brugt den seneste flaske Seche Vite op! Den kan fås på amerikanske eBay til cirka 105 kr. inkl. porto, hvor man også får en lak, der styrker neglene med oven i købet.

(billeder seche.com og alllacqueredup.com)

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Må' ha' skjorte med nittekrave