Om hudpleje

Saturday morning

PhotobucketDecember har virkelig haft lagt beslag på mine weekender, så i dag vågnede jeg for første gang i lang tid til en lørdag uden hverken tømmermænd eller planer for dagen. Skønt! Derfor sov jeg lææænge, og da jeg havde flydt i tilpas lang tid, stod jeg op og lavede morgenmad med blødkogt æg, knækbrød med brie og skinke og en latte med soya og karamelsirup (fik udstyr til at lave det af mine søstre, og jeg er SÅ glad for det!). Efter morgenmaden vil jeg læse modemagasiner, for tiden er der skåret gevaldigt ned – hvis ikke helt ned – for mine udgifter til blade, da jeg får dem alle gratis gennem arbejde. Dejligt gode 🙂 Men det er næsten før, jeg får så mange, at jeg ikke kan nå at læse dem – luksusproblem, I know!

Har I lagt mærke til det fine, matchende porcelæn, min morgenmad er serveret på? I får tit et glimt af en tallerken eller et fad, når jeg laver madindlæg, og mange af jer spørger, hvor det er fra. Jeg har ærligt talt ikke forstand på porcelæn, men min loppemarkedsglade veninde har fortalt mig, at det er fra Lyngby Porcelæn – og hos Camille fra Hverdaghjem, der samler på porcelænsstel, har jeg kunne se, at det helt præcist hedder Lyngby Danilds 66 stel, også kendt som blå/grå dråbe. Det er faktisk hr. kærestes stel (som han vistnok har fået i bodelingen fra en eks…), og der er både store tallerkner, dybe tallerkner, frokosttallerkner, fade, æggebægre, vandkande og sovsekande.

Da jeg for et par måneder siden var hjemme hos mine forældre, så jeg, at de pludselig havde fået kaffestellet, der matchede vores serveringsstel. De havde fået det af min moster, der reddede det fra en nabo, der ville smide det ud! What?! Jeg fik lov til at få stellet af mine forældre, så nu er der også kopper, underkopper, kagetallerkner, flødekander og kaffekande. Så vidt jeg har kunne researche mig frem til på nettet, så er stellet ikke helt billigt, da mange samler på det – men vi har altså været så heldige at skrabe det hele sammen gratis. Hvor heldig har man lige lov at være 🙂

Nå, det blev vist til et længere indlæg om porcelæn – hvem skulle tro, at jeg kunne skrive om det? 😉 Nogle porcelænssamlere derude, der vil fortælle lidt om deres samling? Så smid en kommentar!

God lørdag til jer alle!

 

   

2 kommentarer

 • Sådan en morgen har jeg også haft – perfekt 🙂 Åh, det er så fint stellet, jeg har tit luret på det, når du har vist mad på bloggen 🙂 Hvis du ikke kan læse alle dine blade, kommer jeg gerne og aftager 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Heldigvis aftager mine søstre og hr. kærestes tegnestue allerede bladene 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om hudpleje