10 asiatiske retter

Dagens outfit: Favorite pants

PhotobucketPhotobucketTee fra H&M x Lanvin, bukser fra Custommade og pumps fra Bianco (gave)

Er lige kommet hjem fra hyggeligt event med Purely Professional, og fik søde Sarah Mikaela til et tage outfitbilleder af mig. Udover hendes blog Framboise Fashion står hun også bag street style-bloggen Style Vibes – hun er da totalt cool overskudsblogger med hele to blogs. Respekt 🙂

I dag har jeg haft mine silkebukser fra Custommade på, kan allerede mærke, de bliver en sommerfavorit: Så behagelige, men samtidig pæne. Flere af den slags bukser tak! Generelt kan jeg virkelig anbefale jer at tjekke Custommades udvalg af bukser ud. Selv har jeg to par, og mon ikke der kommer flere til med tiden?

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

10 asiatiske retter