Dagens outfit: Pretty pants

Dagens outfit: Fredag og ferie!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketSweatshirt fra American Apparel, kjole fra H& Divided, taske fra 3.1 Phillip Lim og sandaler fra New Yorker

Woop, woop! Nu har jeg to ugers ferie, og den bliver skudt i gang med, at jeg i morgen aften skal feste igennem til RawCph 2012 – er der er nogen af jer, der skal med til det? Ellers kan I læse mere HER. I første omgang troede jeg, at det havde noget med raw food at gøre, men min kollega fik mig på andre tanker 😉

Ellers står ferien på en masse praktiske voksenting efterfulgt af en go’ omgang modeuge, inden jeg tager til Barcelona 🙂 Nu vil jeg dog lige nå at filme 5 favoritter-video, som kommer på bloggen på søndag, og så ellers ud og nyde det gode vejr. Go’ weekend til jer alle!

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pretty pants