Dagens outfit: I pink Ganni

Harlekin-handsker

 photo belsac_gloves.jpgMine elskede, bordeaux læderhandsker, som jeg fik af min mor for mange juleaftener siden, er endeligt afgået ved døden, og jeg tænker, at disse skønne, røde/bordeaux handsker fra danske Bel Sac er en værdig arvtager. Elsker den klassiske læderhandske, der er blevet spicet op med harlekintern. Jeg har jo en ting for harlekintern og har både en cardigan fra Stine Goya og en taske fra Miu Miu med de karakteristiske tern… Så et par handsker passer perfekt ind i samlingen – og så tænker jeg også, at det vil være fint til min kommende pink frakke, som jeg dog ikke har fundet endnu 😉

2 kommentarer

  • Ej hvor er de flotte. jeg er virkelig også vild med, at de har harlekintern – det er altså et skønt mønster 🙂

    /Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: I pink Ganni