Anden søndag i advent

Juletræer

 photo juletraeliger.jpgJeg har (desværre) ikke et rigtigt juletræ stående hjemme i stuen, selvom jeg rigtig gerne ville have et. Bare et lillebitte et 😉 Men da selve juleaften ikke bliver fejret herhjemme på matriklen, så synes hr. kæreste ikke, at et juletræ er på sin plads, men heldigvis kan jeg snige lidt andre slags juletræer ind hist og pist 😉

I år er det blevet et par træer i porcelæn fra Søstrene Grene, i papir fra Rema1000, og så drømmer jeg om at tilføje denne trio af træer fra Trip Trap (prøv lige at sige dét hurtigt tre gange i træk ;)). De kan fås lige HER. Og så lige toppet af med et par perleplade-juletræer, så er mit juletrælandskab komplet 🙂

Har I et stort, rigtigt juletræ stående derhjemme, eller må I også nøjes med dem i porcelæn eller papir?

6 kommentarer

 • Nanna

  Vi har købt et lille juletræ hos De Skovbrugstuderendes Juletræssalg – selvom vi ikke skal fejre jul herhjemme. DU må sige til ham at oprindeligt tog man grantræet ind for at jage onde ånder væk, måske hjælper det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den forklaring tror jeg desværre ikke, jeg kommer langt med 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B.

  Vi skal faktisk ud at hente et juletræ i eftermiddag. Vi skal ikke fejre juelaften herhjemme, men med en treårig i huset er det altså lykken med et juletræ, selv om man ikke er hjemme den store aften. Så kan hun og jeg hygge os med at pynte det sammen. Jeg glæder mig!
  Jeg er helt vild med dine små fyrfadsstager – husker jeg rigtigt, at du tidligere har skrevet, at de (også) er fra Rema1000? For jeg kunne nemlig ikke finde dem dér.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hvad siger din kæreste egentlig til al det lyserøde? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Han er ikke begejstret, men når det er jul, får jeg lov til at skeje ud 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anden søndag i advent