12 dage til termin

Lusting after leo

leo-birkenstockIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Sandaler fra Birkenstock

Dagens indlæg kommer lidt sent, da jeg har besøgt en gammel kollega og hendes alt for nuttede søn, der kom til verden i september. Der blev talt fødsel, amning og generelt alt om babyer over smørrebrød og alt for syndige snegle fra Meyes Bageri – så kan man da lige holde til at være på barsel 😉

Selv om det ikke just er sandalvejr, så savler jeg dog alligevel gevaldigt over disse leopardprikkede skønheder fra Birkenstock. I ved jo nok, at jeg elsker Birkenstock (gik nærmest ikke i andet denne sommer under min graviditet), og disse vil være perfekte til sommer-barsel 😉 Jeg har godt nok et par fra Senso, der ligner en del, men jeg ved bare, at Birkenstock vinder på komfort. Sikke jeg kan lokke mig selv i fordærv 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 dage til termin