A favorite combo

Sol i ZOO

sun-zooGodmorgen! Jeg er lige ved at inhalere den sidste rest havregrød, inden lillemanden vågner fra sin morgenlur, og vi skal ud af døren. Vi har nemlig en aftale med en veninde, hvor vi skal en tur i Zoo, og det kan da kun blive skønt, når solen skinner, som den gør.

Jeg var også i Zoo for en måneds tid siden, og der var det også blændende godt vejr. Jeg havde lige været til strikkeklub i området, og da solen skinnede fra en blå himmel, besluttede jeg mig for at gå til ZOO for at indkassere den gratis is, som Ben & Jerry’s delte ud den dag. Jeg havde ikke barnevogn med, men bebs sad i fastviklen og boblede i hele 3 timer. Flere af den slags barselsdage, tak!

   

2 kommentarer

 • Sig lige til næste gang I tager i zoo. Vi bor lige ved siden af, og har investeret i årskort, så det kunne være hygge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det kunne være SÅ hyggeligt! Jeg skal nok sige til 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A favorite combo