Currently craving

It’s a leo lover thing…

leo-pufJakke fra Monki

Jeg føler efterhånden, at jeg skriver det samme igen og igen… Men ja, tiden er knap her på matriklen. Med jobstart er det desværre ikke mange vågne timer, jeg har med min søn. Og naturligvis vil jeg gerne tilbringe tiden med ham end med næsen i en skærm 😉 Men ja, intentionen om at blogge er der bestemt, så mon ikke også tiden en dag kommer?

Jeg vil i hvert fald gerne lige dele denne leo-sag med jer. Jeg savlede over den pink version sidste år, men denne er omend endnu mere mig. Og så har Monki endda 20 procent på overtøj pt., så måske man skulle slå til?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Currently craving