Feriestilhed

Den smukkeste strik

Camille Cardigan My Size fra Millefryd

Over ferien er jeg blevet færdig med noget nær den smukkeste strik, hvis jeg selv skal sige det. Det er Camille Cardigan My Size, som jeg har strikket i det smukkeste håndfarvede garn fra Woolapyk. For at ramme strikkefastheden har jeg strikket med en tynd tråd merino fra Magiske Garner (et tip, som jeg har tyvstjålet fra Esther, der står bag strikkepodcasten Hold Masken).

Jeg vaklede virkelig mellem hvid og pudder følgetråd, men endte med sidstnævnte, da det virkelig fremhævede de lyserøde toner i det smukke garn. Det er ikke den første strik, som jeg har strikket fra Millefryd. Hendes designs er feminine, gennemtænkte og med valg af garn kan man gøre strikken til helt sin egen. Jeg har også strikket Sorbet Cardigan, og hun har teaset for en Magnolia Bluse, som jeg også bliver nødt til at strikke, når hun udgiver den opskrift.

Nå, men tilbage til Camille… Detaljerne som vendepindene bagtil, så flæsen er længere på ryggen. De flotte hul-udtagninger ved raglanen. I kan godt høre, jeg er solgt, ik’?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feriestilhed