Dårligt netshopping held

Navy ‘n’ black

Ja, jeg har aldrig rigtig fundet ordet marineblåt særligt pænt, så jeg kalder det navy. Jeg synes, at den mørkeblå farve gør sig supergodt med sort, og jeg har allerede rost Kate Moss’ brug af farverne. Det skaber noget variation, end hvis man ellers tog et helt sort outfit på – men holder det alligevel mørkt og dramatisk.

Fra venstre mod højre: Batiktryk-mønstret silketop fra Stella Mccartney, silke-halternecktop fra Lanvin (som er på udsalg hos Brown’s),silketop med nitter og “ædelsten” fra Topshop, silketop med bælte fra Diane Von Furstenberg, satinbluse fra Marc Jacobs

Uldkjole med frynser fra Topshop

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårligt netshopping held