ANTM: On top?

Pre-fall 08: Bill Blass og Vera Wang

De næste i pre-fall 08-rækken er Bill Blass og Vera Wang.
Jeg faldt for rigtig mange ting hos Bill Blass. Chic med casual sporty-elementer. Paillet-kjolen er chic i form af pailletterne, men den er så tilpas slouchy, at det samtidig gør kjolen casual. Det samme gælder for den blå kjole, hvor en draw-string laver et let empire-snit. Den ternede frakke har samme effekt: Den gør et dressed-up outfit afslappet.
Læg især mærke til nr. 4 fra venstre: Grå og hvid (dog her med lidt sort) som hos Luca Luca. Så fortsætter ombré-trenden (har stadig ikke fundet et dansk ord: Farvegraduering?). Og så er det blomstrede skørt cute: Har ellers ikke været så meget til sort/hvid/baby pink-kombien.
Hos Vera Wang var der ikke så meget, der tiltalte mig – noget var der dog. Jeg ved ikke helt med nederdelens længde helt ude til venstre, jeg tror måske lige, at jeg skal vænne mig til den. Men kombinationen lilla silke og navy uld er fantastisk.
Og så er der navy og sort – IGEN! Jeg kan godt lide, hvordan den koksgrå bomuldsbærestykke (eller er det en top indenunder?) gør det navy satinkjole mere casual.
Lange handsker er også et hit (men hvem ville gå rundt med handsker sådan?), jeg kan godt lide de strikkede grå handsker til chiffonkjolen. Og så er jeg forelsket i den pudderfarvede top! Pudderfavet og sort er laberheit.
(Billeder fra style.com – klik for større billeder)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANTM: On top?