Må...ha'...

Flade sko med t-rem fra Forever21

Jeg har allerede lovprist flade sko med t-rem – superfine og superpraktiske! Så hjertet slog et ekstra slag, da jeg klikkede ind på Forever21 og så “Twiggy Patent Flats”. Chic lak og yummy farver. Altså, hvis jeg skal brokke mig bare en smule, måtte de pink gerne være lidt mere hot pink – som Louboutin’s pink Passmule Zeppa Wedges. Men til 86 kroner kan man vel ikke stille særligt mange krav. Og til 86 kroner skulle man da være et skarn, hvis ikke alle farver kom ned i kurven. Hvis bare portoen ikke var så dyr – og jeg ikke var så broke…
(billeder fra Forever21)

7 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Maria!Jeg har overvejet at købe hos Forever21.com. Jeg ville lige høre om du har nogen erfaringer fra det sted?- Charlotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Charlotte,Nej, jeg har desværre erfaringer med Forever21 til gode, men prøv at læse denne tråd fra Jubii-debatten:http://debat.jubii.dk/kvinder/mode+stil+og+shopping/forever21+-+nogen+der+kender+denne+side_553255.html?&highlight=forever21Så vidt jeg kan udlede så er porto dyr, og det bliver højst sandsynligt fanget i tolden. Men varerne er jo så billige, så i sidste ende bliver man jo ikke helt ruineret!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg bestilte alle tre par for 1½ uge siden. 🙂 Det er min anden bestilling derfra, mit det første blev fanget i tolden, og det gør dette sikkert også. Men fine er de 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, de er så fine! Må jeg være nysgerrig og høre, hvad du skal af med/regner at skulle af med i alt?/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hmm, hvad var det nu… Jeg tror jeg bestilte for ca. 150 dollars sidst, inkl. porto, og kom af med ca. 300 i told, mener jeg :)Det er ca. det samme denne gang, der røg jo lige lidt ekstra i kurven :)Men jeg har et par tbar flats i skind fra topshop, som snart er slidt op, så måtte opdatere mit udvalg lidt :)Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hmm, hvad var det nu… Jeg tror jeg bestilte for ca. 150 dollars sidst, inkl. porto, og kom af med ca. 300 i told, mener jeg :)Det er ca. det samme denne gang, der røg jo lige lidt ekstra i kurven :)Men jeg har et par tbar flats i skind fra topshop, som snart er slidt op, så måtte opdatere mit udvalg lidt :)Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det lyder da ikke så slemt! Må kigge finanserne igennem og se, om der kan blive plads til t-bar flats – de er nemlig fantastiske. Knuselsker selv dem jeg har fra Faith :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må...ha'...