Tid til turkis

Sort/hvid sommer II

Puha! Er et tegn på stress ikke glemsomhed? I så fald må jeg være MEGET stresset for tiden… Jeg havde i hvert fald helt svedt ud, at jeg havde taget billeder af nogle to-i-en sort/hvid-kjoler i H&M sidst jeg var i Rosengårdscenteret, som opfølgning på et tidligere indlæg.

Men Anne V bloggede om den samme kjole (eller ud fra beskrivelsen lyder det som den!), og så kom jeg jo i tanke om billederne.
Kjolerne er rigtig søde, men bare ikke min stil. Jeg foretrækker stadig to dele. Både fordi man så kan kombinere mere med andre dele, men så kan man også vælge forskellig størrelse. Nederdel-delen var ALT for stor om hofterne i min sædvanlige størrelse 34, men toppen sad fint. Jeg plejer ellers altid at have problemer med at fylde ud foroven og ALDRIG forneden :S

4 kommentarer

 • Anne

  Haha ja, det var præcis den, jeg mente! Jeg var også mest bekymret over det, at den er én del og derfor mindre andvendelig. Og så at nederdelen var lidt lang og “formel” i det. Jeg har også overvejet at prøve den der anden kjole, men jeg har været lidt i tvivl om, hvorvidt den er lidt café-personale-agtig..? Måske giver jeg den en chance i morgen, den ser jo pæn ud på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tænkte det nok 🙂 Du havde jo beskrevet kjolen rimeligt godt, så der var ikke så meget tvivl ;)Personligt er jeg ikke tosset med nogen af kjolerne. Det er nemlig det, at det er én del og dermed ikke så anvendelig, som hvis det var to dele! Så hellere gå ud og bruge pengene på en nederdel og en top, som også kan bruges med andet i garderoben.Jeg er glad for, at du synes kjolen er pæn på mig, men det er den i virkeligheden ikke…Tro mig! Dette billede er et ud af to, og det andet lignede noget, der var løgn. Det kommer alt sammen an på vinklen ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  uuh, tror faktisk jeg spottede dig i H&M i rosengårdscentret i.. fredags? kan det passe? :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  uuh, tror faktisk jeg spottede dig i H&M i rosengårdscentret i.. fredags? kan det passe? :p

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til turkis