En modebloggers guide til billedbehandlingsprogrammer

Dagens outfit: Miks og match continued

Cardigan, stribet top og strømpebukser fra H&M, nederdel fra Vero Moda, og flats fra Sam & Libby

I dag fortsatte jeg med at mikse og matche – men i dag kammede det nok over i at blive lidt for meget fastelavnsris…Jeg synes i hvert fald ikke selv, det fungerede optimalt. Måske skulle jeg bare have haft en ensfarvet top på? Men jeg synes nu at strømpebukserne og nederdelen var et sjovt miks!

3 kommentarer

 • scient.hybrid

  Uhh.. rigtig fede strømpebukser, er det nogle du har fundet for nylig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak 🙂 Desværre er de rigtig gamle 🙁 Det må være mindst et par år siden, jeg fandt dem i H&M…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kristine

  Jeg synes nederdelen og strømperne er rigtig fine sammen – men ja, jeg havde nok valgt en ensfarvet top. Til gengæld ville jeg så have sat en en vild cardigan til! En farverig og evt. spraglet én af slagsen;)Tror godt det kunne holde og tror jeg skal kaste mig ud i flere mønstermix selv:)Rigig fine sko også!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En modebloggers guide til billedbehandlingsprogrammer