Dagens outfit: Kate Lanphear-wannabe

Golden Globes-betragtninger

Som jeg nævnte i morges udeblev WOW!-faktoren hvad angik kjolerne til dette års Golden Globes. Alligevel var der visse starletter, der stak ud på den gode måde, som jeg vil give en bemærkning med på vejen.

Det var et rent tilfælde, at jeg postede en editorial fra US Vogue med Lanvins leopardprikkede kjole, så overraskelsen og glæden var stor, da jeg så, at Maggie Gyllenhaal var trukket i en lang version af kjolen. Der var ikke så meget print, så jeg synes, at Batman-stjernen får point for det.

Kate Winslet imponerede mig ikke så meget med sin sorte kjole. Jeg synes faktisk, at hun så meget bedre ud i Balmain til “Revolutionary Road”-premieren. Dog må jeg give hende, at selvom kjolen var lidt safe, så hun elegant, nærmest majestætisk ud. Og hun blev da også aftens dronning, for hun løb af med hele to statuetter. Bedste kvindelige hovedrolle for “Revolutionary Road”, hvilket jeg synes, hun fortjener fuldt ud, og for Bedste Kvindelige Birolle i “The Reader”. Så I hendes takketale i slutningen af TV2Nyhederne? Knap så elegant og majestætisk, men meget rørt…

Indiske Freida Pinto, der er tidligere model, og nu skuespiller i “Slumdog Millionaire” havde pillet det meste pynt af sin Christian Lacroix Couture-kjole. I filmen bærer hun meget gult, hvilket jeg synes er superflot til hendes mørke teint, så det var et godt valg at gå efter en mere neddæmpet, og mere gylden sennepsgul (eller karrygul).

Og så kunne hun sammen med resten af “Slumdog Millionaire”-crewet glæde sig over at være aftenens storvinder! Her er hun fotograferet sammen med instruktør Danny Boyle og medskuespiller Dev Patel.

Så rent modemæssigt var der ikke nogle vindere for mig, mens mange af statuetterne efter min mening gik til mange af de rigtige.

Min yndlingstrend var helt klart “nude dress”-trenden, som jeg jo er besat af. Jeg håber, at trenden fortsætter til Oscar-festen, og at vi får set noget Balmain.

(billeder fra the Fashion Spot)

6 kommentarer

  • Lasse

    Freida Pinto får Kiera Knightley til at ligne Lisbeth Knudsen. Men bevares, kjolen er da meget pæn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hmmm, der er mange ting, nogle mere flatterende end andre, jeg forbinder med hhv. Keira Knigthley og Lisbeth Knudsen, så du må være lidt mere specifik ;)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

    Kiera Knightley – tynd, meget tynd.Lisbeth Knudsen – meget lidt tynd.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ahhh, så faldt femøren ;)Ja, Freida er ret tynd…men synes nu, at Cameron Diaz ser værre ud for tiden…Hun ligner en af Rachel Zoes nye disciple…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisa

    laura linney så sindssygt godt ud, synes jeg. hun overraskede mig virkelig i sin gule, elegante kjole.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, den var fin…kunne godt lide draperingen./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Kate Lanphear-wannabe