Haute Couture forår 09 - Chanel og Christian Dior

Keira Knightley med pandehår


Keira Knightley har desværre ikke begunstiget os med sin tilstedeværelse på den røde løber til de store store awardshows i år, men hun dukkede op til Chanels Haute Couture-show i et elegant, ladylike outfit – og med en ny frisure.

På den rette person synes jeg, at pandehår er fantastisk, og det kan virkelig fremhæve ansigt og personlighed. Men pandehår på Keira Knightley er jeg ikke så stor fan af. Ikke at det er tudegrimt, men jeg synes, det ser meget “tungt” ud på hende. Men måske er det bare mig, der skal blive vant til den nye frisure?

Pandehåret fremhæver hendes kindben – men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke, om hun suger kinderne ind?! Hvis ikke, så er det snyd, at hun har så smuk en ansigtsstruktur og så fyldige læber…

Hvad synes I om Keira Knightley’s nye hår?

(billeder fra the Fashion Spot)

12 kommentarer

 • Oh Tvilling

  Der er et eller andet ved det, som ikke helt fungerer, synes jeg. Om det er fordi det er for tungt eller bare lige en enkelt centimeter for langt, kan jeg ikke helt vurdere, men jeg synes lige umiddelbart hun var flottere før… :)KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Jeg er overraskende vild med det. Syntes det klæder hende, og giver hende noget edge.. Og som du skriver fremhæver det hendes struktur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • c.

  jeg bryder mig egentlig slet ikke det fjerneste om keira knightley, men jeg må tage hatten af for hendes nye hår. det er flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • scient.hybrid

  Det er lige et par centimeter for langt, et pandehår bør ikke gå ned forbi øjenbrynene.Hvis man spørger mig.Men det ser ellers ikke helt skiløjet ud med pandehår til hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Hej maria. tak for en cool blog. undskyld mit indlæg her men blev lidt choket idag. er dette noget du kan bekræfte? http://www.eurowoman.dk/mode/nyheder/thomas-burberry-lukker-og-slukker/ det handler om Thomas burberry lukker?!?!go dag fra julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dansken

  Hvis ikke man tænker over at det er Keira Knightley, er det faktisk rigtig elegant, synes jeg. Men pandehåret er meget tungt på hende og det får mig til at tænke på Pernille Rosendahl, men thumbs up herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Pandehåret får hende til at se forrygende ud. Det klæder hende virkeligt og giver hende en kant, som hun trængte til. Nu ligner hun ikke bare alle de andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frøkenfashion

  Jeg synes virkelig, at det understreger hendes ladylike-look, men jeg kan godt se det du mener med at det virker “tungt” på hende. Og ja, hun er bare så smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej alle, Kan se, at der er blandede meninger – men at det mest hælder til, at det er flot til Keira Knightley.@julie: Jeg tror desværre, den er god nok 🙁 Jeg tror ikke, at Eurowoman ville skrive om det uden, at det var fra en rimelig pålidelig kilde…Nyheden står også her./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg synes det er okay pænt til hende, det er bare ikke rigtig hendes stil. Og så kunne hun godt have rodet lidt i det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Jeg synes hun ser fantastisk smuk ud med pandehår – som hun plejer. Men nu er det jo heller ikke ligefrem første gang at hun har fået klippet pandehår, denne gang er det dog en anelse længere. Synes stadig det ser godt ud, og hun kan sgu bære det meste. Heldige pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, der er bare nogen, der er heldige, at de kan bære alt – snyd!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haute Couture forår 09 - Chanel og Christian Dior