Never Denim

Shopping

Min søster er så heldig at have ferie nu, og i den anledning aflægger hun visit hos sin storesøster i den store stad. Derfor tog jeg en fridag, så vi kunne tage den helt store shoppingtur på strøget og sidegader. Udsalgene er ved at synge på sidste vers nu, så der er virkelig nogle kup at gøre!

Jeg har før prøvet denne nederdel med pailletter fra Gina Tricot, men ville ikke betale 159 kroner for en nederdel, hvor pailletterne højst sandsynligt falder af efter at have haft den på en gang eller to. Men til 25 kroner er det jo ren giveaway. Den er så skøn med sølv og navy pailletter i forskellige størrelser.

Og så røg der ligeledes en ternet nederdel med paperbag waist med hjem. Nedsat fra 200 til 25 kroner!

I COS var det ikke udsalget, jeg faldt for, men de nye varer. En rigtig skøn navy tee i fint, tyndt bomuld. Den kan bæres på mange måder: Nedringet med vandfaldudskæring, lidt mere tækkeligt draperet gudindeudskæring eller et assymetrisk 80’er-look. Den er virkelig cool og anvendelig og kunne også fås i grå.

Mit kamera kan ikke fange den rigtige farve på dette skrigende, nærmest selvlysende neonpink (ala denne top) armbånd i lak fra COS. En billig og nem måde at få næste sæsons neonfarver ind i garderoben. Man kunne også få et bælte i samme look.

5 kommentarer

 • Mette

  Ih, Maria, det lakarmbånd har stort potentiale. Kan du huske, hvad det koster?mvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hvor er pailetnederdel bare cool!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Mette: Det koster 75 kroner og kunne også fås i blå og orange :)@ Jeanette: Tak, er også superglad for mit kup./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ih, det var da rørende billigt!Maria, jeg så lige, at du (og din blog, altså!) er omtalt i Costumes catwalk-tillæg… Ved du godt det? Det udkommer vist først i næste uge, jeg er ikke sikker.MvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Mette: Ja, det er bare super billigt – og flot, så se at komme afsted!Jeg har godt mailet med en journalist fra Costume – men vidste ikke rigtig, hvornår det kom i, så tak for heads up :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Never Denim