Dagens outfit: COS-komplimenter

Mode Med Mere i Bazar

11Helt tilbage i oktober blev jeg interviewet til magasinet Bazar i forbindelse med en artikel om modeblogging. Jeg skulle også have taget billeder til, og helt tilfældigt stødte jeg på fotografen til By Malene Birgers modeshow i februar!

Da jeg ellers ville have svært ved at finde tid til at få taget billeder, tænkte vi, at vi lige så godt kunne tage billederne der – mens jeg alligevel var dullet helt op!

Det blev nogle ret cool billeder, men jer, der læser bloggen fast, ved nu nok, at jeg ikke sådan tager til modeshows til hverdag. Men det er nu lidt mere cool med sådanne billeder, end hvis jeg bare sad ved min computer…

Som sædvanligt poster jeg kun en lille teaser, for jeg synes selvfølgelig, I skal gå ud og købe bladet, så I kan læse hele artiklen i denne måneds Bazar.

8 kommentarer

 • Jeg køber bladet hver månede, og har allerede set dig.. Tillykke ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose h.

  hej kære Bazar’læsere. jeg er slev en af os som elsker af læse Bazar hver måned, men jeg har i en af de andre blade jeg læser fundet et “sommermode hit” som hedder Freebra, det er selvsiddene bryster som er lavdet af silikone som kan klisters på ens eget bryst, det er noget jeg gerne vil har fingeren i da de vil være super til alle mine sommer kjoler og sommer bluser, ved i hvor man kan købe disse.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Rose,
  Er der ikke en læserservice bagerst i bladet med et tlf. nr, du kan ringe til? Det plejer der at være 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Hey,
  Rose// Jeg har fornylig set den “selvsiddende BH” som du skriver om i en undertøjsbutik “FLEUR” i Kbh. – den var dog desværre udsolgt sidst jeg var derovre og jeg tror ikke de får dem igen! Men prøv evt at ringe rundt til Fleur butikkerne, da de evt har bestilt de samme varer… måske er du heldig!
  Maria//Tillykke med artiklen, I modebloggere vinder da virkelig indpas i modeverdenen! Flot!
  Kh Sally

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Sally,
  Tak for tippet – og de søde ord 🙂
  /Maria – modemedmere.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  gå ind på freebra.dk der kan du se alle forhandlerne i dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Super – og tak! Hvorfor tænkte jeg ikke på det…
  /Maria – modemedmere.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: COS-komplimenter