Når jeg har ferie, så er to ting sikre...

I <3 Kylie

136
Som det måske kan ses på mine søndagssange, så er “rendyrket poptøs” nok ikke det mest korrekte prædikat at sætte på mig.

Dog har jeg ét svagt punkt, og det er Kylie Minogue! Jeg er med garanti på dansegulvet, hvis der bliver spillet en Kylie-sang. Faktisk så jeg også den australske tv-serie “Neighbours”, hvor Kylie spillede med, hver eftermiddag, når jeg kom hjem fra fritteren…

Så derfor sprang jeg straks til, da der skulle skrives noget om den australske diva til ALT for damerne. Reultatet kan I læse i denne uges ALT for damerne (31/09), og I kan også klikke jer gennem et billedgalleri, jeg har sammenstykket her. Ærgerligt at jeg ikke når at se hende, når hun optræder på Skanderborg i næste uge 🙁

(billede fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg har ferie, så er to ting sikre...