Mig og min epilator

Dagens outfit: I Gina-shorts

Photobucket
Off-white tank top fra By Malene Birger, top med print fra Stine Goya for Weekday, shorts fra Gina Tricot, strømpebukser og sandaler fra H&M.

Dagens outfit er en smule inspireret af gårsdagens indlæg om Kate Moss. Jeg droppede dog den navy blazer, da der gik lidt for meget skolepige i den!

Jeg har nemlig også – inspireret af Emily – flettet mit hår og sat det op. Jeg er inde i en jeg-hader-mit-hår-periode, og indtil jeg har fundet ud af, hvad jeg gør med det, så sætter jeg det op.

Er der forresten nogen, der i den forbindelse kan anbefale en god – og relativt budgetvenlig – frisør i København?

14 kommentarer

 • de er så fede, de shorts! jeg havde bestilt dem på deres hjemmeside, men der var sket en fejl, så jeg kan ikke få dem, og nu er de udsolgt 🙁
  er de der stadig i en gina tricot butik nær dig? og kunne du så måske lokkes til at købe et par for mig? (skal nok betale porto for at få dem sendt) det ville virkelig være en stor hjælp.

  – den (næsten) fortabte sønderjyde (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Fint hår – Mht. frisør, så kan jeg anbefale Hårlywood. Jeg er SÅ glad for dem og er altid tilfreds, når jeg går derfra. Husk at tage kontanter med, de tager ikke Onkel Dan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneli

  Ja Peter der har Aagaard hairacademy er super dygtig. jeg og to veninder bruger ham pris, ca 565,-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • unni

  Frisør Jenny og Shop på Vesterbrogade! De er simpelthen så søde og virkelig gode til prisen. Jeg kan varmt anbefale både Leslie og Angie, og man kan bestille tid her: http://frisoerjenny.bestilling.nu/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Vil bare lige nævne at den frisure klæder dig super fint. Med mit mix af blond hår og blå øjne får den slags mig til at ligne et levn fra Det Lille Hus på Prærien..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂
  Jeg har ledt med lys og lygte efter dine Gina Tricot shorts, og de ser udsolgt ud alle steder. Du har ikk set dem for nyligt somewhere? Og kan du sige, om du synes størrelserne svarer til “normale” størrelser? Har læst at nogle bloggere synes, de er store i størrelserne, og de har vist lidt til salg på nettet, men vil lige være sikker på størrelsen, før jeg køber nogle. På forhånd tak for hjælpen 🙂
  P.s. Hairwerk på Christianshavn er ok billigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg bliver altid klippet hos Dorte i Store Kongensgade – det koster 200 kr, det går hurtigt og jeg er altid MEGET tilfreds.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  Ser virkelig fint ud med fletning 🙂 mht frisører i kbh, jeg er glad for blondie i badstuestræde eller salon ego i vanløse (hvis du gider cykle så langt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H.L.

  Frisørskolen i NV, medmindre de er gået på sommerferie… De studerende, der klipper, gør sig meget umage for at det skal blive pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan godt lide http://www.marietherese.dk som ligger på frederiksborggade.. Det er en økologisk frisør og de er rigtig søde! Super budgetvenlig ved jeg dog ikke om den er..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hairwerk på Christianshavn – til 250 kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @anne: Jeg skal desværre ikke ind til en GT foreløbigt, så kan desværre ikke hjælpe dig 🙁 Men jeg håber, de kommer på lager i webshoppen snart!
  @Eva: Tak for tippet om Hårlywood – har hørt godt om dem før! Og jeg render ikke rundt med kontanter særligt tit, så tak for heads up om Dankort!
  @Anneli: Tak for tippet! Men jeg synes, det lige er i overkanten for en klipning. Jeg er fra provinsen, så er vant til at give max 450 for vask, klip og føn!
  @unni: Tak for frisørtip!
  @Lisbet: Jeg tror nu nok, at frisuren vil klæde de fleste – blond eller ej 😉
  @Camilla: Jeg har ikke set dem, men jeg har heller ikke være i GT, siden jeg købte shortsene! Jeg synes, de er ret normale i str. måske en lillebitte smule til den store side.
  @Lisa: Hedder salonen bare “Hos Dorte” eller har den et navn?
  @AM: Tak for tips! Vil dog nok ikke cykle helt til Vanløse…
  @HL: Det lyder som et godt og billigt tip! Håber ikke, de er taget på sommerferie…
  @Louise: Det lyder godt med en økologisk frisør! Men ja, umiddelbart hænger økologi og budgetvenligt ikke helt sammen!
  @Mille: Det lyder godt – ligger også tæt på hr. kæreste, så har jeg ikke så langt!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin fletning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min epilator