Bloggerhygge

Jeg skal julebage

julebag 2009Mange af jer er nysgerrige omkring, hvad hr. kæreste mon hedder… Jeg kan så afsløre, at vi deler det samme forbogstav 🙂

Der er sikkert mange af jer derude, der skal til julefrokost i denne weekend? Selv skal jeg julebage med min roomie. Vi bagte julekager sidste år, og selvom vi stod 8 timer i køkkenet, så var det simpelthen så hyggeligt! Vi kreerede vanillekranse, honningkager (som kan ses foroven) og hjemmelavede flødeboller.I år gentager vi succesen. Planen er at bage vanillekranse, jødekager, finskbrød, hjemmelavede flødeboller, og så skal vi lave konfekt. Mums, glæder mig allerede til at smage på godterne 😀

I morgen kommer min mor på besøg, og så håber jeg, at jeg kan nå at købe nogle gaver. Jeg skal også nå ind i Synoptik og rette mine Gina Tricot-briller, som jeg har fået i gave. De er SÅ fine!

Hvad er jeres plan for denne weekend? Står den på julebag, shopping eller julefrokost?

7 kommentarer

 • Nøj hvor lyder der hyggeligt med al den julebagning. Jeg er i Spanien i øjeblikket så der er ikke rigtig nogen idé i at julebage her, jeg håber dog at få lidt tid til det næste weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hehe! Jeg ville nu gerne bytte kagebagning for en tur til Spanien 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Orv det lyder hyggeligt Maria, har selv været hele baduljen igennem, jeg nyder selve processen mere end kagerne 😀
  De fleste af de kager jeg har bagt, er blevet foræret væk… Men tænkte, vil du ikke lægge en opskrift ud med flødebollerne, det kunne jeg virkelig godt tænke mig at se! Nu ved jeg ikke om der allerede ligger en?

  – Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg skal julebage […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggerhygge