Fashion Flea den 9. juni!

Blæksprutteøreringe fra Etsy – igen

PhotobucketWay back – da jeg kun havde kendt hr. kæreste i lidt over tre måneder frem for over tre år, gav han mig et par blæksprutte-øreringe i påskeægs-gave – var der mon nogen af jer, der læste med på bloggen dengang? Jeg har gået med dem så godt som hver eneste dag siden da, så sorgen var stor og tårefyldt, da jeg for et par måneder tabte den ene 🙁 De øreringe var jo et dejligt minde om vores spirende forhold og nærmest blevet en del af mig i løbet af de tre år, jeg havde gået med dem.

Så jeg måtte få hr. kæreste til at afsløre, hvor han havde købt dem, så jeg kunne købe et nyt par – og de er nu nået vel frem til mig fra USA og sidder nu (igen) permanent på mine øreflipper 🙂

Øreringene kan købes på Etsy.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Flea den 9. juni!