UO Interior

Dagens outfit: Pasteller & Impassioned

 photo outfit_050413_4.jpg photo outfit_050413_1.jpg photo outfit_050413_2.jpg photo outfit_050413_3.jpgStrik fra Designer’s Remix, stribet top fra COS, jeans fra Gina Tricot, støvler fra Selected Femme, armbånd fra Day Birger et Mikkelsen, ring fra Topshop og taske fra Alexander Wang

I dag hoppede jeg i en vinterfavorit, som så også er gået hen og blevet en forårsfavorit, nemlig min elskede, mintgrønne strik fra Designer’s Remix. Jeg matchede med pastelfarvede negle, og så kom der lidt mere knald på farverne med min læbestift, som er “Impassioned” fra MAC. Nu når foråret er kommet, kan jeg klart mærke, at lysten til at gå med læbestift er blevet lidt større. Så er det jo godt, at jeg har en masse at vælge mellem på den front 😉 Kan I have en rigtig go’ weekend 🙂

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UO Interior