5 favoritter i juli 2013

Sponseret indlæg: Strik & støvler

 photo boozt_fall.jpgPink cardigan fra Vero Moda, leopardplettede støvler fra Shoe Shi Bar, leopardprikket strik fra Saint Tropez, frynsede støvler fra Minnetonka, navy herrestrik fra Polo Ralph Lauren, lakstøvler fra Day Birger et Mikkelsen, babypink strik fra Filippa K og western boots fra Shoe Shi Bar

[Dette indlæg er sponseret af Boozt.com]

Selvom jeg (lidt naivt måske?) stadig håber på, at vi får en indian summer, så er det vist også på tide at erkende, at det er på tide at shoppe strik og støvler. Jeg har fundet disse fire, fine sæt hos Boozt.com, der nemt kan opgradere din yndlingstop og -jeans til efteråret 🙂

Et super godt tip til strikshoppingen er at tage et kig i herreafdelingen, for de kære mænd bliver tit forkælet med lidt lækrere materialer som fx uld, og så får man også den der helt rigtige oversize pasform – der er ikke noget værre, end når en strik er for kort!

Mit personlige favoritlook er nok den pink cardi med leopstøvlerne, selvom der nu også er noget lækkert enkelt over herrestrikken med lakstøvlerne! Hvilket er dit favorit look?

Indlægget indeholder affiliate-links

[Dette indlæg er sponseret af Boozt.com]

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i juli 2013