Ræk mig Tungen, tak!

Chocolate and butterscotch chip cupcakes

 photo cc-cupcakes_1.jpg photo cc-cupcakes_3.jpg photo cc-cupcakes_2.jpgDe fleste arbejdspladser har nok en anledning til/undskyldning for at spise kage, og mine kolleger og jeg spiser MEGET kage 😉 Der er blandt andet tradition for, at man har feriekage med, inden man, ja, tager på ferie, og derfor bagte jeg disse lækre cupcakes: Det er en vaniljecupcake med chokoladestykker toppet med vaniljefrosting, og til sidst har jeg pyntet med chocolate og butterscotch chips, som mine søstre har haft med hjem fra USA til bageglade mig 🙂

Jeg har taget udgangspunkt i denne opskrift fra Sarahs kager (det er den tredje opskrift), men har pyntet dem lidt anderledes, da jeg jo havde disse knapper, som jeg bare MÅTTE bruge 🙂

Hvis I ikke er til chokolade og karamel (hvem er ikke det?!), så har jeg også opskrifter på jordbærcupcakes, vaniljecupcakes og tiramisucupcakes 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ræk mig Tungen, tak!