5 favoritter i september 2013

Muffins med æble og karamel

 photo aeligblekaramelmuffins.jpgLørdag formiddag var det store bagedag, og jeg bagte en portion horn med skinke og ost – som jeg har blogget om før HER – og desuden blev det også til lidt sødt i form af disse lækre muffins med æble, karamel og kanel. De er perfekte til efteråret, og kombinationen af de syrlige æbler med sød karamel toppet med det krydrede fra kanel er absolut anbefalelsesværdig 🙂 Jeg fulgte denne opskrift, men erstattede opskriftens fudgekarameller med butterscotch chips (se dem HER), da jeg havde dem liggende, og de skulle bruges.

Har I noget lækkert efterårsbagværk, I kan anbefale?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i september 2013